+381 (0) 63 777 43 70 zoran.videkanjic@gmail.com

O nama

“Izgradnja sa Stilom, Bez Kompromisa” – Molimentum D.O.O

Pouzdane i efikasne usluge, kvalitetna mehanizacija

Povoljne cene

30 godina iskustva

Vaše zadovoljstvo je zagarantovano

Naša priča

Molimentum D.O.O. – Gradimo Sadašnjost, Oblikujemo Budućnost.

Molimentum D.O.O. je građevinsko preduzeće sa dugom istorijom uspešnog poslovanja. Od 2009. godine, posvećeni smo ostvarivanju visokih standarda u oblasti niskogradnje, izgradnje putne infrastrukture i transporta. Naša posvećenost i iskustvo sežu unazad do 1992. godine, a tokom vremena smo stekli ugled kao pouzdan i efikasan partner u svim projektima koje preuzimamo.

Zadovoljstvo Korisnika
Naša filozofija se bazira na kvalitetu i zadovoljstvu klijenata. Naša lista referenci i povratnih informacija od zadovoljnih korisnika naših usluga govori u prilog tome da uspešno realizujemo sve ugovorene poslove. Vaše poverenje je naša najveća nagrada.

Kvalifikovana Radna Snaga i Savremena Mehanizacija
U Molimentumu zapošljavamo iskusne i kvalifikovane radnike koji su posvećeni svom poslu. Pored toga, posedujemo modernu mehanizaciju i opremu koja nam omogućava da budemo efikasni i konkurentni u svakom projektu.

Profesionalni Pristup i Poštovanje Ugovorenih Obaveza

Nudimo profesionalni pristup svakom poslu koji preuzimamo. Naše preduzeće je poznato po poštovanju ugovorenih obaveza, rokova i kvalitetne izrade. Naš cilj je da se svakim projektom postavimo kao lideri u oblasti građevinskih usluga.

Pozicioniranje na Tržištu

Molimentum D.O.O. se ponosi svojim mestom među vodećim preduzećima u Vojvodini u oblastima niskogradnje, izgradnje putne infrastrukture i transporta. Naša stručnost i posvećenost omogućavaju nam da se nosimo sa izazovima svakog projekta i da budemo partneri na koje se možete osloniti.

Molimentum D.o.o

Naša Snaga, Vaša Vizija – Gradimo Budućnost Zajedno

Brojke & reči

  1. Više od 30 godina iskustva: Sa preko tri decenije rada u industriji, naša ekspertiza je neupitna.
  2. Preko 500 uspešno završenih projekata: Imamo bogat portfelj projekata koji obuhvataju niskogradnju, izgradnju putne infrastrukture, transport, i mnoge druge sektore.
  3. Preko 30 kvalifikovanih stručnjaka: Naš tim se sastoji od vrhunskih inženjera, građevinskih radnika i stručnjaka za logistiku.
  4. Aktivni na više od 10 lokacija širom Vojvodine: Pokrivamo široko područje kako bismo udovoljili različitim potrebama naših klijenata.
  5. Više od 90% povratnih klijenata: Zadovoljstvo klijenata i njihov povratak su naš najvažniji pokazatelj uspeha.

Brojke & Reči

  1. Opremljeni sa najnovijom mehanizacijom i tehnologijom: Investiramo u modernu opremu kako bismo osigurali visok nivo efikasnosti i kvaliteta u svim projektima.
  2. Brojne nagrade i priznanja u građevinskoj industriji: Naše posvećenosti i izvrsnost su prepoznate kroz razna priznanja i nagrade.
  3. Partnerstva sa renomiranim kompanijama: Saradnja sa vodećim firmama u industriji osigurava kvalitet i pouzdanost naših usluga.
  4. Ponosni donatori i učesnici u lokalnim zajednicama: Aktivno doprinosimo zajednicama u kojima radimo, kroz donacije i društveno odgovorno poslovanje.
  5. 24/7 dostupnost i podrška: Naš tim je tu da podrži naše klijente 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kako bismo osigurali neprekidan tok projekata.

Godina iskustva

Zaposlenih

Lokacija

Projekata